Hemma igen

Kan lova att min säng är himla skön ikväll. 
Medan vi var i Arjeplog så delade jag, Rikard och Jackson på en 120's säng. Eller ja, en natt blev ju i dellik också. Sedan blev det ju så gott som raka vägen på jobbet för mig. Eftersom de inte var mer än en natt blev de ingen lång stund hos sängen idag heller.

Så nu ska jag somna gott! 



En sovande Homer i Lisas knä, han har nog aldrig varit så lugn! 


Pussade på finaste i morse innan sängen kallade! 

Och så klart lite morgonbus med grabbarna grus! 
Sjukt att igår morse var det en meter snö utanför fönstret, i morse var jag på gröna gräsmattor. Jag vet att jag är sjuk, men jag tror jag gillade snön mer! 

Racksundsgänget

Ännu en vecka har gått, vi har hunnit till mamma å snart ska vi hem igen. Usch å fy vad tiden flyger i väg. 
Men en sak är säker, dagar som dessa. Dom gör att jag får sån fruktansvärd hemlängtan, de ä så här livet ska va. Trots vissa missöden och hemskheter så är en sak säker. 
Det är såhär man laddar batterierna! 







Long hard road


Trots att vi klarat mycket i livet, så har vi ännu mer kvar.. Men en vacker dag så gör det oss starkare! 

Oceans apart day after day, and I slowly go insane. I hear your voice on the line, but it doesn't stop the pain

5 långa år som har passerat fort förbi. Tiden tillsammans med Rikard är som den står still samtidigt som den swishar förbi alldeles för fort. 
 
För 5 år sedan idag började vi räkna oss som par. För 5 år sedan hade vi inte den blekaste vad vi gav oss in i. Jag var ynka 16 år medan Rikard stolt stoltserade med sina nästan 20. Vårat förhållande började med allt utom goda förutsättningar. Jag, en gymnasieelev utan körkort, utan vidare inkomst utöver studiebidrag och ett helgsjobb. Rikard som student i Luleå. inte heller vidare fullt i plånboken där.  
Svårt att hälsa på varandra, både ekonomiskt och geografiskt. Jag med rötterna i Arjeplog och han sina i Övik. Inte förän han i oktober samma år började jobba hos Bergteamet AB så kändes det som det fanns lite mer chans egentligen för oss. Idag 5 år senare jobbar han än hos Bergteamet och vi har en jättefin lägenhet tillsammans och har kunnat bilda våran egen lilla familj, hitta våra egna tryggheter. 
Jag ska inte alls sitta här å säga att det inte var påfrestande att läget var som det var. Men å andra sidan så uppskattade vi tiden väldigt mycket och värdesatte den högt. Samtidigt så kan jag inte komma ihåg att jag såg oss som ett par för framtiden. Utan den delen har vi nog helt enkelt vuxit in i. 
 
Vi har tillsammans gått igenom så otroligt mycket. Allt ifrån småbråk, till mina vinterdepressioner. Från livet i våra små barn (hundarna) till döden hos nära och kära. Jobb nära och borta, vinster, förluster, tvivlel, tårar och fruktansvärt många skratt. Vi har även hunnit med 3 lägenheter, oräkneligt med fordon, 3 hästar och vi har idag världens finaste hundar som vi båda ser som våra små barn. (Tack för att du alltid ställer upp Rikard!)
Det är nog faktiskt för bådas bästa att Rikard läser mig lättare än en öppen bok.
Jag hoppas idag att han alltid kommer göra det och jag ser oss sittandes på våran stora härliga veranda i en hammok, dricker morgonskaffe. Skrynkiga och glada efter alla skratt, trötta pensionärer. Tittandes på våran härliga gård, Rikards renoverade traktorer, våra lekande hundar. 
För jag tror, att det finns nog nästan inget som kan knäcka oss, vi har som vuxit ihop. Jag behöver min klippa i stormen att vila mig emot. Du å ja emot världen, bara du orkar stå ut med mig vill säga ;) 
 
 
 
Wherever you go 
Whatever you do 
I will be right here waiting for you 
Whatever it takes 
Or how my heart breaks 
I will be right here waiting for you 
 
 
 
 
P.S. Du har så rätt Rikard, du är alldeles för snäll och bra för mig. MEN jag skulle aldrig erkänna det! 

En vanlig tisdag

Riktigt nöjd med dagen, hunnit med träning, bakning, ridning å långprommis! 
Nu är det dags för biggest loser innan jag somnar. Blir en tidigt morgon så jag hinner allt imorgon som jag har tänkt mig! 

God natt ❤️ 






En evig väntan


Avbryter en evig väntan med sanna ord sagda av en bra man! 

Helgen som var

Det som skulle bli en lugn hemma helg slutade med en tvådagars med vin. Trevligt vare då i alla fall :) 


Fredagkväll hamnade jag och Linn hos Bult å Bultpappa på vin å kakor. 


Lördagmorgon var de ba upp å hoppa. En ridtur stod på schemat innan vi fortsatte till cape där dom hade westernclinic! 



Efter några timmar på läktaren var de bara springa igenom duschen för en middag hos Jeanette. De blev sent innan vi styrde kosan hemåt igen. Å full hann ja tydligen bli å, men man ä ba ung en gång va?! 

Efter nån bakistimme på cape så blev de en efterlängtad burgare ifrån kiosken här breve! 
Mums! 


Jag kan lova att de inte blev allt för många timmar sömn under helgen men många skratt. Fler helger som denna tack! 



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!