God natt




Full rulle, med dålig frulle!

Söndag natt och både jag, hundarna och framförallt Rikard är helt slutkörda i huvudet. 
Tack och lov har jag inget jobb imorgon, kan lova att de visst känns skönt! 
Igår kunde jag lägga Homer mitt i en större samling hundar, hade någon sagt för 6 månader sen att de skulle funka så hade jag skrattat åt dom! Idag är jag skitnöjd å vill utmana honom svårare. 

Jackson är jag ruggigt stolt över, han är 5,5 månad och gick ganska fint, lös med mig tillsammans med 11 andra hundar varav 2 var i fullt bus. 
Jag är en nöjd tjej idag! 

Det negativa med helgen år att Jackson varit lös i magen, i natt hade han till och med lyckats ligga i sin egen skit. Det resulterade i en riktigt stinkande hund och ett bad. Jädrar vad han blir ful! Men han slutar aldrig chockera mig då han var i duschen för andra gången å stod som ett ljus! 


Fula älskade bäbis! 

Har även hunnit ta en ridtur med Rebecka ikväll å middag hos Tomas igår. 
Känns som en bra helg, ba synd veckan ha gått så fort å Rikard åker på jobbet imorgon bitti.. 
Bäst å ta vara på kramarna, medan dom ä kvar! 
God natt! 

Lördagmorgon

Gårkvällen slutade i en semla hos Anna och Felix med även Linn å Rikard. Riktigt mysigt och det fick mig äntligen på lite bättre humör. Nu har jag laddat batterierna och vi åker nu till gideå för en heldag med hundkurs. Först 3 timmar med Homer, sen tre timmar med Jackson. 
Stackars Rikard! ;) 



Min dag, min vecka, mitt liv.




Torsdagnatt

Hon som aldrig lär sig hur man tar sig i säng i tid. Har varit ut på en kall bråkig tur med en pigg Nills, stackarn hade fått stå över en vecka. Men det är inte så lätt att klämma in han jämt när han inte är min och nä är jag inte dras till stallet på samma sätt heller. 

Innan de var jag i alla fall på kurs med Jackson. Han är ju tack och lov mattes älskade pärla. Han hade svårt att gå fot, men det var ju inte så konstigt eftersom det var såå mycket störning och vi aldrig gjort de förut. Men vi kom till hans lysande punkt - inkallning! Han är ju en stjärna på det och det är så jäkla skönt! Sen finns det ju ALLTID plats för förbättring, men det är väl därför man går på kurs?!  
Men kursen var väl det roliga vi gjort idag.

Som tur är ser jag fram emot morgondagen, då Jackson ska få träffa Moki och jag Karin. Alldeles för länge sen och vi har mycket att ta igen!
Men tills dess, god natt! 

Slänger upp lite snöbilder ifrån Arjeplog föresten! 









Jag säger bara en sak INSANE! Vilken snö, vilken känsla! 

Allt är som vanligt men ändå inte



Moment of truth




Would you go with me?!

Oj vad det var länge sen jag skrev nu! 
Det har hunnit hända en hel del sen sist. I skrivande stund sitter jag i sängen med en (tack och lov) övergående magsjuka och hoppas på att klara av kursen ikväll. 
Den här veckan handlar inte om nått annat än hundkurser för mig. Både Homer och Jackson har varsin kurs hos Rakel. Det har jag verkligen sett fram emot. 
Helgen som var spenderade jag i Arjeplog tillsammans med min kära kusin Lisa, samtidigt som det var filmfestival så mamma och jag gick på bio och lite så. 
Passade på att rida hos Åse, det var sjukt mycket pudersnö. Gick ut i snön en sväng med hästarna bara för att prova, sjukt vilken känsla att simma i snön med hästarna. Foton kommer senare. dom finns på telefonen.
Sedan var man tillbaka till övik utan snö och spenderade två nätter på jobbet där jag även blev smittad.
Har även hunnit hälsa på mormor och morfar en sväng, dom blev lite förälskad i mina hundar tror jag. I alla fall morfar. han verkade gladare att hundarna va där än jag ;) 
Homer har även varit på sin första vallningslektion, superkul för han nappade verkligen direkt på det. Han är en naturlig begåvning skulle jag vilja säga och resten av den dagen gick jag på rosa moln. Han är verkligen min arbetsmyra. 
 
Sen har vi så klart spenderat tid i stallet med Nills, dock önskar jag att jag kunde ge honom ännu mer tid. Det förtjänar han! Men blir jag bara ordentligt frisk snart så ska han äntligen få komma sig ut igen!
 
Lite gamla kort som ja inte hunnit få ut än, tagna i januari, Tragiskt! 
Mina älskade stjärnor 
Kinesöga aka mysisbusis
Mattes härliga arbetsmyra 

Fredagkväll

Rikard, jag och mina pojkar har nyss varit ute på en blöt promenad, det har växlat mellan regn å snö hela dagen. Usch! 
Ridturen på Nills va inte så härlig då allt bara kändes blött å kallt, men vi fick lite snö i alla fall. 
Nu vet jag inte alls vad vi ska göra, fredagkväll å alla våra vänner verkar vara torrbollar 😉 


Miljöträning


Fårhund

Det blir inte så mycket skrivet nu om dagarna, spenderar dagarna mest i stallet och med mina pojkar. Försöker även hinna med lite svängar på Brux och bränna lite extra kalorier. 
Ikväll har jag i alla fall varit på vallningsteori och om en vecka ska vi prova om Homer är något att använda på fåren. Personligen tror jag och hoppas jag de, det ser så roligt ut! Men man kan ju inte veta, det ska också bli lika spännande för tränarna på gårdsbacken som det heter. Det har nämligen inte varit någon sheltie där och vallat förut. 
Men med min tur kommer han så klart inte ha någon vallningsinstingt. Fast då har vi ju provat i alla fall! :) 
Rikard har även fått nån liten ordning på datorn så den går att köra igen - tack gode Gud säger jag bara! 
Men nu ska jag försöka sussa, det är tydligen en dag i morgon också.. 


Mysnillson


Passivitetsövning - matte städar och dom ska ligga och vila! 


En snöig dag i stallet, ridtur på lille silver och longering av Nills


Snömästarna, eller gubbarna kanske de var?! 


En ivrig vovve på agilityträning 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!