Sömnlös

Det här med att sova är ju uppenbarligen inte min grej.. Eller vänta nu, jag sover ju som en gris. När jag väl sover! Att det ska va så jäkla svårt å somna. Jäkla skit! 
Jag som ska vara i stallet 12 imorgon, lär ju inte alls vara nån zombie....



Mina myspojkar

Efter 4 jobbnätter

Äntligen i min säng, nästan i vettig tid. Eller ja. Jämför man med 9 på morgonen så är de här superbra ;) 
Blev en för lång sovstund idag när jag gick av så är inte så trött nu. Hoppas det vänder när jag blundar, trodde jag skulle somna på Nills idag men lyckades hålla mig vaken. Så har ägnat kvällen åt räkningar, kloklippning och hundborstning! 


Mina sängkamrater när husse är på jobbet! 

Ändrade planer!

Dödligt trött och apigt ont i ryggen, så jag lägger mig och sover å skippar agilityn. Tråkigt för både mig och hundarna, men jobbet måste gå först så vi kan äta å kursa! 
G'natt! 



Glad tjej!

Åh, Rakel gjorde min natt! Vad glad jag blir! Dock kommer jag att få hoppa utställningen. Men det skiter jag i! För här ska kursas. 
Det är länge sen nått har gjort mig så här glad. Man kan ju sammanfatta det med att Rakel är en underbar tränare! 😄 

Imorgon bitti innan sängen så väntar även lite träning med Homer. Det verkar som det blir en bra dag :) 



Fredag fast nästan måndag

Efter en kall men ändå svettig dag med hö ligger jag nyduschad i sängen. Kan dock inte slappna av och det är 3,5 timme tills jag måste börja rulla till jobbet. Har alldeles för mycket att göra innan dess, speciellt pussa min käre sambo som ställt upp och kört allt hö och hjälpt oss att bära! 
Han är ju en klippa! 

Mysgänget! 


Höhämtardag

Du ska vara glad att du får jobba. 
Så sägs det, vilka omständigheter som gäller. Det spelar inte någon roll. 
Jag har så mycket annat jag skulle behöva ägna mig åt. 
Men med en tom timrapport, så är det bara att ställa upp i vått och torrt.. 




Äntligen!

Är denna äckliga dag till ända, nu ligger jag i sängen och hoppas i alla fall på en god natts sömn. Det kan väl inte vara för mycket begärt?! Fast, förmodligen är de nog de! 


Myspojkarna som värmer mitt hjärta ❤️❤️

Onsdagmorgon

Idag verkar hela familjen vara trötta.. Husse sover än, likaså hundarna. Men börjar verkligen vara på tiden att vi kliver upp! 
Tröttmössa


Äntligen vinter

Det händer inte alls så mycket hos Bylund-Johnsons just nu. Rikard kom hem ikväll och sover som en stock. 
Jackson var och hälsade på Jeanette idag när jag och Maggan hämtade hö. 
I övrigt har vi passivitetstränat lite i stallet, varit ute i skogen och tränat. Jag har ridit. Men imorgon ska Jackson och jag åka och hälsa på hans uppfödare! Blir roligt! :) 

Härliga, mysiga vinter! 


Duktiga pojkar ❤️


Gosprutten! 

It's wintertime and the weather is fine








Vilken osis att jag älskar snö och hundar. Kan man tro att jag tokälskar busande hundar i snö? Knappast! ;) 

Who let the dogs out!

Valpkursen för Rakel var jättekul och intressant. Det bästa med henne måste jag säga var att hon fick en så peppad att vilja fortsätta träna och utmana vad hunden å visa att den kan och är duktig! Igår var jag ut i skogen å tränade lite en och en med Homer och Jackson. Men idag åkte vi bara till Nyänget och busade på stranden. Vilka glädjespridare dom är mina små hjärtan. 
Och föresten, Jackson var en liten stjärna. Jag blir så stolt över honom :D 




Homer var överlycklig att få lite egentid med matte. Har ju inte blivit så mycket senaste veckorna med trasiga ryggar och jobb. Älskade vän ❤️

You got to move with the flow


Dagens bästa! 

Dagens bakslag

Igår hade vi en trevlig kväll hos Anton och Mikaela med poker och lite lagomt med sprit. Jag förstår att folk med ständiga smärtor lätt kan bli alkolister! Fort försvann smärtan i ryggen och det gick ganska bra hela kvällen, men det får jag sota för nu. Bara för mig att vila då så jag klara av 3 timmar på valpkurs idag. Känns otroligt motigt, med tanke på hur ryggen är redan nu. Hade helst viljat hälla upp ett glas vin och glömma ärtan ;) 

Sjukhusbesök

Är nu helt slut i huvud och kropp efter att ha spenderat halva dagen hos läkare och på sjukhuset, väntandes på röntgensvar. Tack och lov verkar det inte vara något och jag har världens tålmodigaste hundar. En ligger under sängen och en på benen. Det kan jag vara riktigt glad för! 



Torsdagkväll

Den här gången är jag inte i sängen, utan jag ligger i soffan. Tjoho!... 
Jackson var duktig på valpkursen idag, men han blir lätt lite tillbakadragen.. Han förstår fort, han fick korv av Rikard och efter två "nej"ningar tog han inget mer. Lättlärda fina lilla pojke :) 
Men så va ryggen helt förstörd efter en och en halv timme. Jag gruvar mig för lördagen då det blir 3 timmar, och dessutom med en Homer som ska få passitivitetsträna med oss. Jag tror inte riktigt Rakel vet vad hon har gett sig in på men det ska bli nyttigt för honom också. 
Och för mig väntar ett läkarbesök imorgon kl 10. Det ska bli skönt att få nån rätsida vad de är, vad jag ska, bör å inte ska göra.. 

Fina pojkar! 

Flängpelle 


Vs. Myskille

Lilllördag

Min rygg är fortfarande helt paj och största delen av dygnet har spenderats i sängen. Har varit upp å tränat med Jackson lite och en sväng på mittsvenskaridtravarföreningsmöte. Men åter igen i sängen med knivar i ryggen tror jag. 
Imorgon är nästa tillfälle av valpkursen så det ser jag fram emot! 
Innerst inne så tror jag även att Husse ser fram emot det, även om han sällan erkänner det så älskar han våra hundar. Träningen av dom är han också intresserad av, om de får vara på hans villkor. Det gör mig glad ända in i själen :) 

God fortsättning?

Så har det gått en vecka in på det nya året, alldeles för mycket har hunnit hända känns det som. 
Jag har hunnit bli morgon pigg (mycket positivt!) Första kurstillfället på valpkursen var idag (mycket roligt!) 
I helgen slängde jag ut julen igen (skönt)
Nills slängde av mig så jag slog ryggen en tredje gång på mindre än 2 veckor. Nu vet jag knappt hur man gör nått (inte alls bra!) hans sadel ligger som en apa eftersom han tappat ryggmuskler (besvärligt!). 
Som tur är så kom Rikard hem igår och kan hjälpa hans handikappade tjej som hoppas på en bättre morgondag. 
Kommer fler uppdateringar när jag inte ligger i sängen med alla dessa olika känslor. Så jag säger god natt och tack för mina underbart fina små pojkar! 




Jackson har föresten fått genomgå sin första dusch! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!